Track experience Circuit Zandvoort

Stap in de wereld van snelheid en adrenaline met onze exclusieve Trackday Experience 

Evenement

Track experience Circuit Zandvoort

Onze Trackday Experience op Circuit Zandvoort biedt jou en je gasten een onvergetelijke dag vol snelheid en opwinding, met alle benodigde voorzieningen en begeleiding. Of je nu een ervaren coureur bent of voor het eerst het circuit betreedt, dit evenement staat garant voor plezier en spanning op het prachtige Zandvoort-circuit.

Stap in de wereld van snelheid en adrenaline met onze exclusieve Trackday Experience op het F1 Grand Prix circuit van Zandvoort. Deze dag staat in het teken van ultiem rijplezier, netwerken en teambuilding, onder begeleiding van ervaren autocoureur Niels Langeveld.

 

Komende events

Trackday Zandvoort - Avondprogramma

Datum

Trackday Zandvoort - Avondprogramma

Datum

Trackday Zandvoort - 1:1 Training

Datum

Trackday Zandvoort

Datum

Track Experience

Tijdens deze unieke ervaring krijg je de kans om jouw klanten, personeel, relaties of vrienden uit te nodigen voor een dag vol opwinding en gezelligheid. Wat kun je verwachten?

  • 4 uur tracktime: Jij en jouw gasten zullen de mogelijkheid hebben om jouw eigen auto te laten schitteren op het beroemde Zandvoort-circuit. Of, als je dat wenst, bieden we de mogelijkheid om een raceklare BMW te huren om het circuit te temmen.

  • Eigen auto deelname: Heb je een speciale auto waarmee je graag wilt racen? Breng hem mee en laat hem brullen op het asfalt van Zandvoort.

  • Race BMW huren: Voor degenen die de voorkeur geven aan een professioneel geprepareerde raceauto, bieden we de mogelijkheid om een raceklare BMW te huren.

  • Race BMW delen: Deel de adrenaline met anderen door de raceklare BMW met meerdere personen te delen.

  • Instructeur: Voor degenen die hun rijvaardigheden willen verbeteren, is het mogelijk om een instructeur in te huren voor waardevolle tips en begeleiding.

  • Race certificaat: Na een dag vol actie ontvang je een racecertificaat als herinnering aan je avontuurlijke dag op het circuit.

  • Catering: Gedurende de dag zal er catering worden verzorgd, inclusief lunch, hapjes, borrel en dranken, om ervoor te zorgen dat je niets tekortkomt.

Tijdschema

Middagprogramma

Inloop/ ontvangst

12:00 – 12:30 uur

briefing/ theorie

12:30 – 12:50 uur

circuit programma

13:00 – 17:00 uur

borrel + uitreiking certificaat

17:00 – 18:00 uur

Avondprogramma

Inloop/ ontvangst

16:00 – 16:30 uur

briefing/ theorie

16:30 – 16:50 uur

circuit programma

17:00 – 21:00 uur

borrel + uitreiking certificaat

21:00 – 22:00 uur

Track EXPERIENCE Circuit Zandvoort

Inschrijven

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 2

Scroll naar boven